Athens Nails AwardsAwards & Recognitions
Logo Mobile
Athens Nails AwardsAwards & Recognitions
Phone Email

Κερασούντος 19, Αιγάλεω

BLOG

ΑΡΘΡΑ

Τροχός στα Νύχια

Back To Top ButtonPosted by: sandy

Back To Top ButtonPosted on:16/10/2020 6:04 μμ.

Τροχός στα νύχια; O φόβος και τρόμος της κάθε πελάτισσας! - «Τι; Θα χρησιμοποιήσεις τροχό; ΟΧΙ! Δεν θέλω!» - «Θα μου κόψεις τα πετσάκια; ΟΧΙ ΟΧΙ… μόνο ότι προεξέχει…»

Πρόκειται για τις πλέον συνηθισμένες αντιδράσεις πελατισσών και από αυτό το σημείο ξεκινά ο Γολγοθάς της τεχνίτριας, που προσπαθεί να βρει τρόπους να αναστρέψει την αρνητική, αυτή, αντίδραση. “Πως θα την πείσω; Τι να της πω; Πώς θα κερδίσω την εμπιστοσύνη της;”

Προσωπικά δεν τις αδικώ. Πολλές από τις πελάτισσες που έρχονται στο χώρο μας έχουν ήδη δοκιμάσει στο παρελθόν διαφορετικές τεχνίτριες και, στις περισσότερες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: η καταστροφή των νυχιών τους. Με απλά λόγια, τα άλλοτε υγιή τους νύχια είχαν γίνει λεπτά σαν φλούδα.

Τροχός

Η τεχνική του Τροχού στα Νύχια διδάσκεται στη σχολή μας σε διάφορα σεμινάρια

Ο ΔΙΚΟΣ μας ρόλος: υπομονή & κατάρτιση

Αρχικά, πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και να εστιάσουμε στην ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης. Ως σωστοί επαγγελματίες , σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε στην προηγούμενη τεχνίτρια με απρεπείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της. Εκτός από το γεγονός ότι είναι αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό, το σημαντικότερο είναι ότι δε μας αφορά τι έκανε εκείνη. ΕΜΕΙΣ οφείλουμε να ενημερώσουμε σωστά την πελάτισσα μας, με επαγγελματισμό & εμπεριστατωμένα επιχειρήματα, για το ρόλο του τροχού στην τεχνική μας και να την πείσουμε έμπρακτα ότι γνωρίζουμε καλά την ασφαλή χρήση του.

Η χρήση του τροχού είναι απαραίτητη για την καλή διατήρηση ενός υγιούς νυχιού. Ο ρόλος μας ως επαγγελματίες είναι να γνωρίζουμε εμείς οι ίδιες την ορθή χρήση των μηχανημάτων και εργαλείων μας. Να ξέρουμε, δηλαδή, τι είναι οι φρέζες που χρησιμοποιούμε, σε πόσες στροφές τις δουλεύουμε, και κυρίως, να αντιλαμβανόμαστε αν το δέρμα επιτρέπει να επαναλάβουμε την ίδια κίνηση χωρίς να το πληγώσουμε. Ως γνωστό, όλα τα δέρματα δεν είναι ίδια, κάποια είναι πιο ευαίσθητα και λεπτά από άλλα, οπότε σε αυτά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Τροχός

Η τεχνική του Τροχού στα Νύχια διδάσκεται στη σχολή μας σε διάφορα σεμινάρια

Το μυστικό της επιτυχίας: διαρκής επιμόρφωση

Άρα, το μυστικό είναι η άρτια γνώση της χρήσης του τροχού και της διαδικασίας τρόχισης. Και πώς γίνεται αυτό; Μα, με σωστή ενημέρωση φυσικά. Αν εμείς οι ίδιες δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε σωστά τον τροχό, πως περιμένουμε να μας εμπιστευτεί η πελάτισσα; Για τον σκοπό αυτό, οφείλουμε να ενημερωνόμαστε σωστά και τακτικά, παρακολουθώντας εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια που προσφέρει το Athens Nails Academy & Salon.

Με το Athens Nails Academy & Salon, θα παρακολουθήσετε εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια που θα σας επιτρέψουν να ασκήσετε το πάθος σας σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο. Η εκπαίδευση που παρέχεται από το κέντρο μας θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε σταθερές δεξιότητες στον τομέα της πρόσθεσης νυχιών.

Στο τέλος του μαθήματος θα λάβετε ένα πιστοποιητικό εκπαίδευσης και θα μπορείτε να εξασκηθείτε μόνοι σας ή σε κάποιο ίδρυμα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ενότητα εκπαίδευσης της ιστοσελίδας μας.

Το Athens Nails Academy & Salon σας προσφέρει ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση. Χάρη στην εμπειρία και τη διαφοροποιημένη εμπειρία της, η Σάντυ, η ιδρυτής και εκπαιδευτής του ινστιτούτου μας, θα σας διδάξει τις καλύτερες τεχνικές του εμπορίου.

Εμείς στο Athens Nails Academy & Salon πιστεύουμε ότι τα άψογα νύχια είναι υγιή νύχια και βάζουν τη φροντίδα των νυχιών στην καρδιά όλων των θεραπειών μας.

Όλοι αξίζουν άψογα νύχια, γι 'αυτό οι υπηρεσίες μας είναι για τόσο για γυναίκες αλλά και άντρες.

Η γνώση & η διαρκής κατάρτιση είναι τα εφόδια μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατισσών μας.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον το άρθρο μας και θέλετε να μάθετε περισσότερα;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Back To Top ButtonΟδηγίες πλοήγησης

Follow us
Facebook Instagram Twitter

Back To Top Button